Sevilen valiye linç girişimi

1010

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile ilgili son günlerde bazı medya kuruluşlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Mütevazi kişiliği ile bilinen ve kentte oldukça sevilen Vali Nayir’e yapılan karalama kampanyasının neden yapıldığı ise bilinmiyor.

Kütahya’da, donanımı ve mütevazi kişiliği ile dikkat çeken ve Kütahya halkı tarafından çok sevilen Vali Ahmet Hamdi Nayir’in, yeni araç almak yerine, 2014 model bir aracı, Kütahya’ya gelen devlet büyükleri, yabancı yatırımcılar, turizm temsilcileri için dizayn ettirmesi, bazı medya kuruluşları tarafından çarpıtılarak sanki devletin parasının israf edildiği algısı oluşturulmaya çalışıldı.

Kamuoyunda, yapılan haberlerin Vali Nayir’e karşı bir linç girişimi olduğu düşüncesi oluşurken Vali Nayir’in yıpranan aracı yeniden dizayn ettirerek devletin kasasından daha az maliyetin çıkması için uğraştığı ortaya çıktı.

Öte yandan dizayn ettirilen aracın haberlerde! bahsedildiği kadar yüksek maliyetlerle dizayn ettirilmediği öğrenilirken Vali Nayir’in tasarruf tedbirlerine dikkat edilmesi konusunda daha önce kurumlara talimat verdiği de kaydedildi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir