“Alaturka Akşamlar” konseri Tavşanlı’da yapıldı

2090

Tavşanlı; TRT sanatçılarının sahne aldığı Alaturka Akşamlar konserine ev sahipliği yaptı. Tavşanlı Belediyesi’nin organize ettiği ve sanatçı İsmail Özkan’ın sunuculuğunu yaptığı konser de Özgür Eren ve Bahadır Özüşen’in söylediği türküler Tavşanlılıları coşturdu.
TRT Müzik ekranlarında izleyicisiyle buluşan Alaturka Akşamlar programının bu haftaki bölümü Cumhuriyet Meydanı’ndan canlı olarak yayınlandı.
Sanatçı İsmail Özkan’ın sunuculuğunu yaptığı, Özgür Eren ve Bahadır Özüşen’in türküleriyle renk kattığı konser Tavşanlılılar’a coşku dolu gece yaşattı.
Tavşanlı Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen konsere, ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Cumhuriyet Meydanı’nı erken saatlerde dolduran vatandaşlar, program esnasında türkülere eşlik ederken zaman zaman duygulu dakikalar da yaşadı.
Tavşanlılılar ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını anlatan sunucu İsmail Özkan, TRT ekibinin Tavşanlılılar ile buluşmasında katkı sunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.
BAŞKAN GÜLER’DEN
“30 AĞUSTOS”
VURGUSU…
Konserin ardından sahneye çıkarak TRT ekibine verdikleri konser dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, sosyal belediyecilik kapsamında bu organizasyonlara önem verdiklerini kaydetti.
Konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na vurgu yapan Başkan Güler, “30 Ağustos, milli bir zaferin yanı sıra bizim bu topraklarda kıyamete kadar varoluşumuzun simgesidir. Hepimizin yakından şahit olduğu üzere ülkemiz bu günlerde yine kuşatılmak isteniyor. Ancak, o günkü milli ruh varlığını sürdürüyor ve bu bugün de ne yapsalar başaramayacaklar. Bu kadim Anadolu medeniyetinin bekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

2-3 EYLÜL GÜNLERİ DOLU DOLU GEÇECEK
Belediye Başkanı Mustafa Güler, 3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıldönümü ile Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri hakkında da bilgiler vererek, “Siz değerli Tavşanlılı hemşehrilerimi 2 Eylül Pazar günü Şaban Dede’de gerçekleştireceğimiz yağlı pehlivan güreşlerimize de davet ediyorum. Aynı günün akşamında Cumhuriyet Meydanı’nda Fettah Can konseri yer alacak. 3 Eylül Pazartesi günü sünnet merasimimiz var. Ayrıca akşam da Kolpa grubu ile Merve Özbey konser verecek” diye konuştu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler; sanatçılar İsmail Özkan, Özgür Eren ve Bahadır Özüşen’e günün anısına plaket ve hediye takdim etti. Orkestra Şefi Salih Sütoğlu ise plaketini AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Nejat Tülek’in elinden aldı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir