“Hizmet üretmeliyiz”

997

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Ortak paydamız Türkiye. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı makam, mevki ve unvanımızdan sıyrılarak ülkemiz ve Kütahyamız için hizmet üretmeliyiz” dedi.
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kurban Bayramı sonrası İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.
Resmi tatilin sona ermesinin ardından Kütahya Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu, Bem-Bir-Sen İş Yeri Temsilcisi Mehmet Çağlar, birim müdürleri ve Özel İdare personeli katıldı.
Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı dileyen Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu, “Teslimiyetin sembolü bayramlara ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte tekrar erişmenizi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
“HİZMET ÜRETMELİYİZ”
İl Özel İdaresi personelinin bayramını tebrik eden İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “İl Özel İdaresinin tüm çalışanları hem vatansever hem milliyetperver insanlardan oluşuyor. Şanslı bir ilde, şanslı bir toplulukta çalışıyoruz. Ortak paydamız Türkiye. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı makam, mevki ve unvanımızdan sıyrılarak ülkemiz ve Kütahyamız için hizmet üretmeliyiz. Bunu da fazlasıyla yaptığımızı görüyoruz. Buradaki en büyük gücümüzün de birlik ve beraberliğimiz olduğunu biliyoruz. İlimize, ülkemize çok daha güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ
BİZE GÜÇ VERECEK”
Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren kıymetli günler olduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, bu özel günlerde şehit ve gazilerin de hatırlanması gerektiğini söyledi. Dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Vali Nayir, “Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran, yardımlaşmamızı, dayanışmamızı sağlayan günler olarak kıymetli günler. Dünya zor bir dönemden geçiyor, bölgemiz zor bir dönemden geçiyor, ülkemiz de bu zorlukları yaşıyor. Bu zorluklar içerisinde bize güç verecek olan husus birlik ve beraberliğimiz. Bayramlardan da birlik ve beraberliğimizi artırmasını bekliyoruz. Kurban kelime olarak “yaklaşma, yakınlaşma” manasına geliyor, inşallah bu bayramda da gönüllerimiz, aile fertlerimiz, komşularımız birbirine yaklaşmış, millet olarak yakınlaşmışızdır. Bizler, kendi küçük ailemiz kadar çalışma hayatımızdaki ailemizi de kıymetli biliyoruz. Başarı da buna bağlı. Eğer kendi aramızda birlik ve beraberliğimiz varsa iş hayatımıza da bunu yansıtıp sorumlu olduğumuz, emanet olarak aldığımız bu bütçeyi, çalışma programını en güzel şekilde yerine getirmek için yardımlaşma ve dayanışma içerisinde, sizlerin önerilerine açık olarak daha iyisini yapma gayretimizi pekiştireceğiz” diye konuştu.
Bayramlaşma merasiminde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden İl Özel İdaresi personeli Nedim Yol da unutulmadı. Başta Vali Ahmet Hamdi Nayir olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ile Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu, Nedim Yol’un çalışma arkadaşları ile ailesine sabır diledi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol-İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Ali Okçu, Bem-Bir-Sen İş Yeri Temsilcisi Mehmet Çağlar ile birlikte konuşmaların ardından Özel İdare personeliyle tek tek bayramlaştı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir