MHP’de çifte bayram

982

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe binası dualarla açıldı. Açılışın ardından hem tebrikler hem bayramlaşmalar yapıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Yapılan konuşmaların ardından dualar edilerek protokol tarafından kurdeleler kesildi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe Başkanı Gökhan Tomruk, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç, milliyetçi Hareket partisi Eski İl Başkanı Mehmet Ali Türker,27. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Aday Adayı Erol Alpertürk ve çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.
YEREL SEÇİMLERE
HAZIRLANACAĞIZ
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk açılış konuşmasında “İnşallah açılışını yaptığımız yeni hizmet binamızda aldığımız kararlarla yapacağımız toplantı ve faaliyetlerle önümüzdeki yerel seçimlere en kapsamlı bir şekilde hazırlanacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
81 İLİMİZDEKİ EN GÜZEL
MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI
Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş konuşmasında “Yüzyıllardır gelenek haline gelen bayramlarında bu birlik ve beraberliğin simgesi haline gelmesinden dolayı merkez İlçe Başkanlığımızın bu yeni binasının açılışını bugüne denk getirdik. İddia ediyorum ki 81 ilimizdeki en güzel merkez ilçe teşkilatlarının birine şu anda sahibiz. Yeter mi? Yetmez, bundan sonra buraya gelen arkadaşlarımızın çoğu bilir seçimlerden sonra kendi aramızdaki değerlendirmemizde de mutlaka özellikle Milliyetçi Hareket Partisinin parti binalarının fiziki şartlarını mutlaka ve mutlaka geliştireceğimizi bununla ilgili mücadele edeceğimi baştan söylemiştim.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı açılış kurdelesini Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ve parti yetkilileri ile birlikte kestiler.AA




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir