Vali Nayir’den, fabrika ziyareti

1161

Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretimi yerinde görmek, iş dünyasının istek ve arzularını birinci ağızdan dinleyip varsa sorunlara çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Winsa Özsözer Pvc Kapı Panjur Sistemleri fabrikasını ziyaret etti.
Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Halil Sözer, Başkan Yardımcısı Mehmet Sözer ile Fabrika Müdürü Eyüp Narin tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara eşlik etti.
Fabrika Müdürü Eyüp Narin, Winsa bayisi olarak Tavşanlı ilçesinde faaliyet göstermekte olan ve PVC pencere, kapı ve kapı sistemlerinin üretim ve montajının yapıldığı fabrikada 20 kişinin istihdam edildiğini söyledi.
Üretim alanlarını yerinde görüp incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir personelle de sohbet edip kolaylıklar diledi.
İş adamlarının her zaman yanlarında yer aldıklarını ve taleplerini imkânlar dâhilinde yerine getirmeye hazır olduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, ekonomiye katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir