Kütahya İHH’dan çocuk şenliği

938

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, kentteki yetimler için çocuk şenliği ve piknik etkinliği düzenledi.
Kent Ormanı mesire alanındaki pikniğe katılan yaklaşık 200 yetim çocuk, İHH gönüllüsü ağabey ve ablalarıyla eğlendi.
Dernek başkanı Mustafa Yenipazar, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH olarak kentteki yetimlere yönelik çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.
Yetimler ve aileleri ile birlikte piknikte bir araya geldiklerini belirten Yenipazar, şunları kaydetti:
“İHH ailesi olarak yetimler için düzenlediğimiz birçok etkinliği geleneksel hale getiriyoruz. Önceki yıllarda da Kent Ormanı’nın müsait olmasından dolayı etkinliğimiz burada gerçekleştirmiştik. Burada çocuklarımız oyunlar oynayarak eğleniyor. Bu yıl ayrıca etkinliğimizde Evliya Çelebi Havacılık Kulübü de uçuş gösterisinde bulunacak. Böylelikle çocuklarımıza farklı bir deneyim göstermiş olacağız. Çocuklarımız için aynı zamanda çuval oyunları, ip çekme gibi oyunlar da tertip ettik. İHH gönüllüsü arkadaşlarımız da çocuklarımızla tek tek ilgilenerek güzel bir gün geçirmelerine yardımcı oldular.”
Etkinlik, yapılan ikramların ardından, çocuklarla oynanan oyunlarla sona erdi.
Etkinliğe, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, başkan yardımcısı Ali İhsan Ertaş, AK Parti Kütahya eski Milletvekilleri Şükrü Nazlı, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İHH gönüllüleri, çocuklar ve aileleri katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir