Münevver Nayir, Kadir Gecesi’nde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı

1177

Her fırsatta, her özel günde ilk olarak huzurevi sakinlerini ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Nayir’in eşi Münevver Nayir, Kadir Gecesi’nde de huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.
Münevver Nayir’e, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tatkan’ın eşi Nilgün Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun eşi Aysel Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ın eşi Şirin Yılmaz, Adli Yargı ve İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel’in eşi Özlem Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici’nin eşi Elif Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in eşi Hatice Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar’ın eşi Yasemin Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’in eşi Birgül Çevik, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar’ın eşi eşlik etti.
Kur’an-ı Kerim’in okunup ellerin semaya açıldığı ziyarette Münevver Nayir, yaşlılarla uzun süre sohbet etti, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Her bir yaşlıyı kendi anne ve babası olarak gördüklerini, yalnız olmadıklarını ifade eden Münevver Nayir, huzurevi sakinlerinin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek sağlık ve mutluluk temennisinde bulundu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir