Tavşanlı’da aday tanıtım toplantısı

1183

AK Parti’nin 27. Dönem Kütahya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Tavşanlı’da gerçekleştirildi. Sırasıyla Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey ve Mehmet Kaymaz Tavşanlı’ya gelerek İl Başkanı Ali Çetinbaş ile birlikte Tavşanlılı partilerle buluştu.
AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve milletvekili adayları Bimpaş Düğün Salonu’ndaki toplantıda birer konuşma yaptı.
“GENEL MERKEZİMİZ
BİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR
MESAJ VERMİŞTİR.”
Belediye Başkanı Mustafa Güler burada yaptığı konuşmada önemli uyarılarda bulundu. Tavşanlı’nın geçmiş 50 yıllık süreçte her dönem mecliste temsil edildiğini belirten Başkan Güler, bu dönem AK Parti Genel Merkezi’nin böyle bir kararı uygun gördüğünü vurguladı. “Bu karar bizlere Genel Merkezimizin silkelenin ve kendinize gelin mesajıdır” diyen Güler, “Genel Merkezimiz dolayısıyla dünya mazlumlarının lideri Recep Tayyip Erdoğan bize demiştir ki; (Teşkilata bağlılığınız konusunda şüphelerim var. İçinizde farklı yapılanmalar var. Kale olarak gördüğümüz Tavşanlı’yı gözardı etmedik ama sizi uyarıyoruz. Memleketinize hizmet eden kardeşlerinize sahip çıkın. Onları Ankara’ya şikayet etmek yerine Teşkilatınıza edin. Gönderdiğiniz adamların arkasında durun. Arayışları dışarıda değil, teşkilatınızın içerisinde yapın. Dava ve teşkilat ruhuna sahip çıkın. Dolayısıyla kendinize gelin) demiştir. Ben genel merkezimizin bu kararına bu şekilde bakıyorum” dedi.
“ÖNEMLİ OLAN
DAVADIR VE DAVAYA
SADAKATTIR”
Bundan sonraki süreçte Tavşanlı’nın temsilcisinin 5 tane vekil olduğunu vurgulayan Başkan Güler, “Milletvekillerimizden Teşkilat başkanlarımıza kadar herkes Tavşanlı’nın temsilcisidir. Benim bakış açıma göre Tavşanlı’nın esas temsilcisi ise sadece ülkemizin değil, tüm dünya mazlumlarının da umut bağladığı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sandığa giderken bunu unutmayın. Önemli olan davadır. Davaya sadakattır ve kendi içinde birliktelik ve beraberliktir. Bugün millet ittifakı adı altında bu memleketi son düzlükte önünü kesmek adına kimlerin bir araya geldiğine bir bakın. Yıkacağız ve durduracağız diyenlerin karşısında bir olma zamanıdır. Tavşanlı ile ilgili bu mevcut durumu kesinlikle gözardı ederek hatta ve hatta hiç olmamış gibi davranmak suretiyle 24 Haziran’da inşallah sandıkları patlatacağız” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir