AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı

1018

AK Parti Kütahya teşkilatı ve milletvekili adayları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.
Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine başta milletvekili adayları olmak üzere tüm katılımcıları ve toplantıyı takip eden vatandaşları selamlayarak başladı.
Konuşmasında milletvekili adaylarına seslenen Erdoğan, “Sizler AK Parti’nin 24 Haziran’da yapılacak seçimlerdeki milletvekili adayları sıfatıyla millî iradenin temsilciliğine talip olarak bu kutlu yolculuğa çıktınız. Ülkemize ve milletimize hizmet için hep beraber çıktığımız bu yolculuğu inşallah hayırlısıyla menziline ulaştıracağız” sözleriyle hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti,2002 Kasım’ından beri girdiği her seçimden birinci çıkmış bir partidir” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Milletvekili adayları tek tek tanıtıldı. Tanıtım toplantısında AK Parti Kütahya Milletvekili Adayları Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Mustafa Özbey, Mehmet Kaymaz’ın yanı sıra Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Başkanı Ali Çetinbaş, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur da hazır bulundular.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir