Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

1169

Kütahya Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği, olağan birlik meclis toplantısı ve birlik üye seçimi yapıldı.
Birlik Başkanı ve Vali Yardımcısı Arif Yalçın Başkanlığında, Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, meclis ve birlik üyeleri ile köy muhtarları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalçın, geçtiğimiz dönem Köylere Hizmet Götürme Birliğinin güzel hizmetlere imza attığını, önümüzdeki dönemde de yine güzel hizmetlerin yapılacağını belirterek yapılan seçimin ve toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Yılmaz da yaptığı konuşmada, 4 yıldır birlik üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalışarak Kütahya’ya ve köylere hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Kütahya İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalarla Türkiye’deki 51 İl Özel İdaresi arasında çok önemli bir noktada olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:
“Biz gücümüzü, muhtarlarımızla içerisinde bulunduğumuz dayanışmadan, hizmet anlayışımızdaki adaletli davranmadan alıyoruz. Herhangi bir ayrımcılık yapmadan, herkese öncelikli hizmet neyse onu götürmeye çalışıyoruz. Bunun karşılığını da görüyoruz ve fevkalade mutluyuz. Bu bizler için görevde bulunduğumuz süre içinde alınabilecek en büyük madalya. Geçen yıldan devam eden programlarımızın yanı sıra bu yıl da çok güzel bir programımız var. Bu program dahilinde hizmetlere devam edeceğiz.”
Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerektiğini de ifade eden Yılmaz, bu konuda muhtarlardan destek istedi.
Konuşmaların ardından Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerinin seçimi yapıldı.
Seçim sonuçlarına göre, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliğine, İl Genel Meclisinden Musa Yılmaz ve Emin Sarıkaya, ile merkez köy muhtarlardan Ağaçköy Muhtarı Ömer Demirtaş ve Çobanlar Köy Muhtarı Mustafa Yelken seçildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir