KUTSO’da gündem seçim

1172

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) 3 Nisan’da meslek komitesi ve meclis üyeleri, 10 Nisan’da ise başkan, yönetim kurulu üyeleri, TOBB delegeleri ve disiplin kurulu üyelerinin seçimini yapacak.
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Vakfı (KUTSEV) Mütevelli Heyet Toplantısı, Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı ve Mart ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıların ilgili gündem maddeleri ile tamamlanmasının ardından, haziruna hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO seçimlerinin 3 Nisan tarihinde yapılacağını belirterek, seçim sürecine ilişkin bilgi aktardı. 2013 yılında yapılan seçimle KUTSO organlarında görev almış tüm üyelerle, bugüne kadar uyumlu çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Güral, herhangi bir huzursuzluk ya da çekişme yaşanmadığını, bundan sonra da KUTSO’nun çok daha verimli çalışmalara imza atacağını ifade etti. KUTSO’nun çalışmalarına destek veren tüm organ üyelerine, ayrı ayrı şükran ve minnetlerini sunarak, gösterdikleri yüksek çalışma gayretinden dolayı teşekkür etti.
KUTSO’nun kurumsal yapısından söz ederek, organlarda görev alan tüm üyeler sayesinde, Türkiye’deki odalara örnek olabilecek çalışmalar sergilendiğini belirten Güral, şöyle konuştu: “3 Nisan Salı günü seçimlerimiz var. Seçim süreçleri ile ilgili özet bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Hakim huzurunda, 14 meslek komitesi için, 84 asil, 84 yedek Meslek Komitesi Üyesi, onların içinden, 35 asil, 35 yedek Meclis Üyesi seçeceğiz. 10 Nisan Salı günü, gene hâkim huzurunda, Yönetim Kurulu Başkanı ve 8 asil, 8 yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 6 asil, 6 yedek TOBB delegesi, 6 asil, 6 yedek Disiplin Kurulu Üyesi seçilecek. Hakim huzurunda olmadan, her meslek komitesi kendi içinde, 14 Meslek Komitesi Başkanını ve Başkan Yardımcısını seçecek. Gene Hâkim huzurunda olmadan, Meclis Üyeleri arasından Meclis Başkanı, Başkan Yardımcıları, Divan üyeleri olmak üzere toplam 5 üyeden oluşan Başkanlık Divanı seçilecek. Bunlardan başka, zamanı geldiğinde, Üç OSB için 5’er kişiden, 15 OSB müteşebbis heyet üyeleri, içlerinden Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi gibi, onlarca arkadaşımız, Odamızı temsilen çok çeşitli kurumlarda görev alacak. Bu demek oluyor ki, organlarda görev alan arkadaşlarımızın, çok geniş yelpazede görev yapma sorumluluğu var. Odamız organlarında görev yapmak külfet ise, sırası gelen arkadaşlarımız külfete katlansın, görev yapmak şeref ise, sırası gelen arkadaşlarımız şeref alsın. Ben şahsen şeref aldım. Bu görevi verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Verdiğiniz görevi layığı ile yapmak için, sizlerin de desteği ve katkısı ile hepimiz var gücümüzle çalıştık. Görevlerimizi layığı ile yapmanın huzuru ile yeni ve yeniden görev alacak organ üyelerine başarılar diliyoruz”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir