OTOBÜS İŞLETMECİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK

1183

Kütahya’da, şehir içi ulaşımını sağlayan halk otobüsü sahipleri, 3 günlük kazançlarını Mehmetçiğe bağışlama kararı aldıklarını bildirdi.

Zafertepe Mahallesindeki Halk Otobüsleri toplanma alanında bir araya gelen halk otobüsü işletmecileri, otobüslerine Türk bayrağı asarak 3 günlük kazançlarını Afrin’de operasyonda olan Mehmetçiğe bağışlama kararı aldıklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüs işletmecilerinin kazançlarını Mehmetçiğe bağışlama kararının kendisini duygulandırdığını söyledi.

Kütahya’da şehir içi ulaşımı sağlayan 287 otobüsün bulunduğunu ve otobüs sahiplerinin güzel bir çalışmaya imza attığını dile getiren Saraçoğlu, şöyle konuştu: “Son dönemlerde bilindiği gibi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Operasyonunu gerçekleştirmekte. Bu harekata Türkiye’den ve ilimizden çeşitli şekillerle destek verilmekte. Otobüsçülerimiz, Mehmetçiğimize manevi desteğin yanı sıra, dediler ki ‘Bizler otobüs işletme sahipleri olarak 3 günlük kazancımızı Afrin’e, ordumuza gönderiyoruz. Onların yanında olduğumuzu, Türkiye’ye oynanan oyunları bozmak adına başlatılan bu operasyona destek veriyoruz’ dediler. Ben otobüsçülerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordumuzun belki yatırılacak paraya ihtiyacı yok ama maddi ve manevi olarak onların yanında olduğumuzu vurgulamak adına bu çalışma bizleri duygulandırdı. Bu davranışın inşallah başka illere örnek olmasını da temenni ediyorum.”

Kütahya Merkez Özel Halk Otobüsleri Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Basri Kamalı ise, “Aldığımız 3 günlük kazancımızı Mehmetçiğe bağışlama kararımız hayırlı olsun. Vatan bizim, asker bizim. Hep birlikte sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

‘Vatan için canımız feda, yaptıklarımız az bile’ diyen halk otobüsü işletmecileri de, kampanyayı gönülden desteklediklerini ifade ettiler.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir