Tavşanlı’da yerel buluşmalar

1227

Tavşanlı’da OSB’de faaliyet yürüten firma temsilcileri, inşaat sektörü ve daire amirlerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yerel Buluşmalar” etkinliği kapsamında Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve belde belediye başkanları ilçemiz Organize Sanayi Bilgesinde (OSB) faaliyet yürüten firma temsilcileri, inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve daire amirleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kütahya İl Kongresinde dünyaya duyurduğu Zeytin Dalı Operasyonu’yla Türkiye’nin büyük bir mücadelenin içerisine girdiği vurgulanan toplantıda bu tür istişarelerin önemine vurgu yapıldı.

Bimpaş Düğün Salanu’nda gerçekleştirilen toplantıda ilçemize yapılan ve planlanan yatırımlarda en ince ayrıntısına kadar anlatılarak salondakiler bilgilendirildi. Toplantı AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’nun konuşmalarıyla başladı.

BAŞKAN GÜLER’DEN “AFRİN OPERASYONU” DEĞERLENDİRMESİ

Yerel Buluşmalar toplantısında son sözü Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler aldı. Konuşmasına Afrin merkezli terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’na değinerek başlayan Başkan Mustafa Güler, Mehmetçik vatan toprağımız için tarih yazıyor dedi. Başkan Güler “Hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bize hasmane tavırlar sergileyen batı ve onun uşakları bu ordunun güç kaybettiğini, Türkiye’nin Orta Doğu’da söz sahibi olamayacağını düşünüyordu. Elhamdülillah bu işgal girişiminin hemen ardından şanlı ordumuz Fırat Kalkanı Operasyonu’yla durun bakalım, gücümle kuvvetimle hala buradayım mesajını net bir şekilde ortaya koydu. 16 devlet yıkıp kuran bir Millet’i bu kefereler anlayamıyor, anlayamaz da. Son olarak ADB ve İsrail’e hizmet etmesi için planlanan bir uydu devlet kurma girişimine karşı Mehmetçiğimiz terörün merkezi haline gelen Afrin’e harekat başlattı. Bu operasyon Membiç’e kadar devam edecek. Bazı söylemlerde orada ne işimiz var deniliyor ama 10 bin km’den gelen bir ABD’nin Irak’ta Afganistan’da ne işi var diyen yok. Bugün biz Mesih’in önünü açmaya, onlarda Deccal’ın önünü açmaya çalışıyor. Cephede hainler kahpelik peşinde olsa da kahraman askerlerimiz vatanımızın bekası için, geleceğimiz için tarih yazıyor. Aziz şehitlerimizden Allah razı olsun, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve umutlarını bize bağlamış mazlum toplumların duasıyla bu büyük mücadeleden zaferle çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“BAŞARILI İŞLERİN ARKASINDA BİRLİK VE BERABERLİK VAR”

Yapılan tüm başarılı işlerin ardında planlı çalışma ile birlik ve beraberlik kavramlarının olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yatırımlar konusunda Hükümetimizden aldığımız desteklerle ilçemizin çehresi değişiyor. Tüm çalışmalarımızda kamu yararını gözetiyoruz. Ayrıca şahısların ne dediği önemli değil, halkımızın menfaatleri önemli diyerek çalışmalar yürütüyoruz” diye konuştu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir