Şimşek evinde galip: 3-0

1424

Kütahyaspor, ligin son sıralarında yer alan Feriköy’le oynadığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesi veren Kütahyaspor, lider Anadolu Üniversitesinin bay olduğu haftada Ferköyspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul ekibini Dumlupınar stadında ağırlayan Kütahyaspor, karşılaşmaya hızlı başladı.

Kanatlardan etkili gelen Kütahyaspor, ilk bölümlerinde Cumali ile gole çok yaklaştı ancak tecrübeli golcü 3 pozisyonda da dokunamayınca gol sesi çıkmadı. Rakip takımın ilk atağı ise 26. Dakikada geldi. Kontra atakla çıkan Feriköy’de, Hasan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ancak top az farka dışarıya çıkmış oldu. Kütahyaspor aradığı golü ise Rıdvan ile buldu. Ceza sahası dışında yapılan faul sonrasında topun başına Rıdvan geçti. Rıdvan tam köşeye harika bir vuruş yaparak Kütahyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonrada Kütahyaspor atakları devam ederken, ikinci gol ilk yarının son saniyelerinde geldi. Rıdvan’ın getirdiği topu Cumali ortaladı Enes bomboş pozisyonda ağlara göndererek ilk yarının skorunu belirledi.

Kütahyaspor maçın ikinci yarısına da baskılı başladı. Buğra’nın hızlı .çıktığı pozisyonda Enes’e uzun bir top attı. Enes tek vuruşla ağlara gönderdi ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü geçersiz saydı. Bu pozisyondan sonra Feriköyspor ileri uçta daha fazla görünmeye başladı. Orta sahadan kazandıkları toplarla Kütahyaspor kalesine gol için yüklenen İstanbul temsilcisi, kaleci Mert’i geçemeyince adeta çılgına döndü. Kütahyaspor ise kontra ataklarla gol aradı ancak sonuç alamadı. Maçın 70’inci dakikasından sonra ise Kütahyaspor daha atak bir oyun sergilemeye başladı. Rıdvan ve Cumali ile gole yaklaşan Kütahyaspor sonuç alamazken, aradığı golü Osman ile buldu. Maçın 78. Dakikasında ise sahneye Osman çıktı. Oyuna sonradan giren Osman, Erkul’un sert vuruşunda kaleciden dönen topu ağlara göndermeyi başardı ve fark üçe çıktı. Maçın kalan dakikalarında başka pozisyon olmayınca Kütahyaspor 3-0 kazanarak zirve ile puan farkını 3’e düşürmüş oldu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir