Maltepe Mahallesi sakinleri parklarına sahip çıkıyor

1065

Maltepe Mahallesi sakinleri, son aylarda mahallerinde yaşanan olaylardan dolayı Maltepe parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu parkında toplanarak mahallelerine sahip çıkacaklarını, bundan sonra mahallenin ve parkın kötü olaylarla isminin anılmayacağı parkın eski günlerine döneceğini belirtiler.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “Parkta son aylarda uyuşturucu ve bir kaç kavga haberleri yüzünden parkımızın adı kötüye çıktı. Bu durum karşısında biz mahalleliler çok rahatsızız. Bundan sonra parkımızda bu türlü olaylara izin vermeyeceğiz. Parkın içerisinde devlet malına zarar vermeye kalkanlara önce biz mahalleliler olarak dur diyeceğiz. Bunları yapan bizim mahallemizde olan 14-15 yaşındaki çocuklar. Bu sorunu kendi içimizde çözüp parkımızın eski günlerine dönmesini sağlayacağız. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu da 2018 yılında Maltepe parkı için düzenlemeler yapılacağını söyledi. Kendisine de teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Mahalle sakinleri, emniyet ekiplerinin son zamanlarda operasyonlar yaparak parka zarar veren şahısları temizlemeye başladığını, kendilerinin de parkı gece ve gündüz kontrol ederek koruyacaklarını dile getirdiler.

Maltepe Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Yenice ise böyle bir toplantının olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Uzun zamandan beri bu kişilerde tek başıma mücadele ediyordum. Artık mahalle sakinlerini yanımızda görmekten çok mutluyum. El birliği ile kısa zamanda parkımızı eski haline döndüreceğiz. Emniyet ekipleri zaten son günlerde çok güzel operasyonlar yaptılar. Onların desteği ile kısa zamanda parkımız eski güzel günlerine dönecektir kimsenin bundan şüphesi olmasın.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir