Katkı payı dağıtım toplantısı gerçekleştirildi

1146

Kütahya’da, planlanan kamulaştırma, proje ve restorasyon işleri için 2017 yılı 2. Katkı Payı Dağıtım Toplantısı, yapıldı.

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması’na Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik kapsamında, Kütahya Merkez ve İlçe Belediyeleri ile Köy Muhtarlıklarınca gerçekleştirilmesi planlanan kamulaştırma, proje ve restorasyon işleri için 2017 yılı 2. Katkı Payı Dağıtım Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresindeki toplantıya Kütahya Belediye Başkan Vekili Galip Gültekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Murat Koyak, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, Simav Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Girgin, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Muammer Özer ile ilgili yetkililer katıldı.

Toplantıda, Kütahya Belediye Başkanlığı, Simav Belediye Başkanlığı, Simav – Naşa Belediye Başkanlığı ile Merkez İlçe köylerinden Köprüören Köyü, İl Özel İdaresi için tahsis edilecek ödeneklere dair konular görüşüldü.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir