Şehit oğluna sürpriz doğum günü

1432

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit jandarma uzman çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Ailenin mutluluğu yüzlerinden okunurken, minik Gökalp’e oyuncak hediye edildi.

2016 yılının Mayıs ayında, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Hasan Kahraman’ın oğlu 2 yaşındaki Gökalp için, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından sürpriz doğum günü partisi gerçekleştirildi. Babası Hasan Kahraman şehit olduğunda 8 aylık olan Gökalp, bu sürprizle ikinci yaş gününü polislerle birlikte kutlamış oldu.

AİLE DUYGULU ANLAR YAŞADI

Şehit Uzman Çavuş Hasan Kahraman’ın eşinin bir konu için emniyete davet etmek isteyen emniyet yetkilileri, kayıtlarda minik Gökalp’in iki gün sonra doğum günü olduğunu fark etti. Bunun üzerine Şehidimizin oğlu için sürpriz doğum günü yapılması planlanırken, aile dün bir konu için emniyete çağrıldı. Doğum gününden habersiz bir şekilde Emniyet müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğüne gelen Şehit Hasan Kahraman’ın eşi Büşra Kahraman ve 2 yaşındaki oğlu Gökalp, bir anda karşısında doğum günü pastasını gördü. Yaşanan durum karşısında Büşra Kahraman duygulu anlar yaşarken, Emniyet Müdürü Hasan Çevik, şehidimizin eşini ve minik Gökalp’i tebrik etti. Minik Gökalp’in doğum günü pastasının mumlarını Emniyet müdürü Hasan Çevik ve aile birlikte söndürdü.

O BİZİM DE EVLADIMIZ

Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Minik Gökalp’in yeni yaşını kutlarken, Büşra Kahraman’a “Şehidimizin emanetine sahip çıkmak bizim en önemli görevimiz. O bizimde evladımız” dedi.

Şehit Hasan Kahraman’ın eşi Büşra Kahraman ise yaşanan durumdan dolayı çok duygulandıklarını ifade ederek “Tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz. Gerçekten çok güzel bir sürpriz hazırlamışlar. Oğlumda çok mutlu oldu. Bizim için çok güzel bir anı oldu” dedi. Sürpriz doğum gününe Emniyet Müdürü Hasan Çevik’in yanı sıra İl emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Altunel, Şube müdürleri Nihat Tekin, Barış Bora Şenyurt, Komiser yardımcısı Hasan Karakaş ve emniyet müdürlüğünde görevli polis ve memurlar katıldı. Minik Gökalp’e oyuncak hediye edildi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir