Simav Belediyesinden çocuklara yaz ödülü

1141

Simav Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kütahya İl Müdürlüğünce Kütahya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde konaklayan 44 çocuğu Eynal kaplıcalarında ağırladı.

Misafir çocuklar, 16 idareci ile birlikte ilçemde bulundukları süre boyunca sportif faaliyetler, gölcük mesire alanında piknik, Eynal Kaplıcaları Aquapark etkinliği ve 85. Simav Turizm ve Ticaret Panayırında gezi ve eğlencenin yanı sıra Hatim-i Şerif yarışması düzenlediler.

Misafirçocukları ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Süleyman Özkan, “Sizleri Simav’da ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duydum ve sizlerin her zaman yanındayım. Ne zaman gelmek isterseniz ilçemin kapıları sizlere her zaman açıktır” dedi.

Grubun başında olan Psikolog Ercan Turhan, sosyolog Süleyman Altıntaş, sosyal çalışmacı, Hilmi Akın, Çocuk Gelişimci Emre Gülcü ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Kütahya İl Müdürlüğü Müdür yardımcısı ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Kadir Ergani, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan’a göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ettiklerini ifade etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir