Güral’dan sürpriz karar

1404

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral, Ekim ayında yapılacak olan seçimlerde KÜTSO Başkanlığı için Meclis Başkanı İsmet Özotraç’ı aday gösterdi.

Güral, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıloğlu’nun da katıldığı istişare toplantısında yaptığı konuşmada, “Çok dinamik bir ekibimiz var. Bu dinamik ekibimizle bir araya geldik dedik ki; ‘Bunu yepyeni bir kadroyla sürdürelim.’ KUTSO Meclis Başkanımız İsmet Özotraç’ın yönetim kurulu başkanlığı altında hepimiz onun emrinde hizmet edelim. Onun emrinde hizmet ederken hem odamıza, hem bağlı bulunduğumuz TOBB’a hem de Kütahya’ya olabilecek bütün hizmetlerimizi ekip olarak sunalım. İsmet Bey’e Yönetim Kurulu Başkanlığını önermek ve onun da kabul etmesini istiyorum” diye konuştu.
Hisarcıklıoğlu da Nafi Güral’ın sürpriz bir karar verdiğini belirterek, “Öyle çekip gidiyorum demekle olmaz. Sen bizi de, Kütahya’mızı da, Türkiye’mizi de yalnız bırakmayacaksın. Madem İsmet Bey’le görevlerinizi değiştirin. İsmet Bey yönetim kurulu başkanı olsun, sende meclis başkanı ol” dedi.

Güral ile Özotraç’ı davranışlarından dolayı tebrik eden Hisarcıklıoğlu, “Bu tablo özlenen ve müthiş bir tablo. Keşke her görev devir teslimi ve paylaşma işi, aynı bu anlayış içinde olsa. Bugün bir kez daha Kütahya’yı ve Kütahyalıyı neden sevdiğimi anladım” ifadelerini kullandı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir