Başkan Güler kazadan son anda kurtuldu

1383

Bursa-Ankara karayolu, İnegöl ilçesinde bir kamyonun MOBESE direğine çarparak devirmesi nedeniyle karayolu ulaşıma kapanırken Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in de aracıyla seyir hâklindeyken düşen direkten son anda kurtulduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bursa-Ankara karayolunun 40 kilometresinde, ilçe merkezinin Bursaçıkısında sürücüsü öğrenilemeyen 41 YE 566 plakalı kum yüklü kamyon, MOBESE kameralarının bağlı olduğu direğin ayağına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle direk, yolun iki şeridini de ulaşıma kapatırken kamyon da şarampole devrildi.

Kamyonun kupasında sıkışarak yaralanan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in de kaza anında aynı yolda aracıyla seyir halinde olduğu ve düşen direkten son anda kurtulduğu belirtildi.
Güler, kaza sonrası sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Kamyonun çarpmasıyla devrilmeye başlayan direğe en yakın araç olarak son 10 metrede ancak durabildik. Verilmiş sadakamız varmış. Allah’ın koruduğunu kimse koruyamaz. Şükürler olsun ve Rabbime Hamd-ü Senalar olsun.”

Öte yandan, kaza nedeniyle bir süre kapanan Bursa-Ankara karayolu yapılan çalışma sonucu trafiğe açıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir