Özel İdare’de vefa töreni

1403

Yol İş Sendikası Kütahya İl Temsilciliği tarafından emekli olan İl Özel idare çalışanlarına plaket ve hediye takdimi yapılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Yol İş Sendikası Kütahya İl Temsilciliği tarafından emekli olan İl Özel idare çalışanlarına plaket ve hediye takdimi yapılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi Yol iş Sendikası Eskişehir Şubesine bağlı Kütahya İl Temsilciliği, İl Özel İdaresinde görev yapan çalışanlarını yemekte bir araya getirdi. Programa Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Emin Sarıkaya ve Ömer Aşman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol iş sendikası Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Kılınç, Şube genel Sekreteri Ali Okçu, Teşkilatlanma sekreteri Muharrem Türk, Sendika yöneticileri, Sivil toplum örgütleri temsilcileri ve İl Özel idaresi çalışanları katıldı.

Yemek sonrasında kısa bir konuşma yapan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Birlik beraberlik içinde hizmet ettiklerini vurgulayarak “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Vatandaşımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonrada bu birlikteliği sürdüreceğiz” dedi. İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ise köylere kaliteli hizmet sunduklarına dikkat çekerek “Son yıllarda çok büyük işler başardık. Köylerimizdeki yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve büyük bir mesafe kat edildi. Bugün baktığımızda artık köylerimizin yol su, kanalizasyon gibi birçok sorunu çözüldü. İnşallah çok daha güzel hizmet yapacağız “ dedi. Yol iş sendikası Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Kılınç ise katılımcılara teşekkür ederek emekli olan yeni hayatlarında başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Özel idaresinden emekli olan çalışanlara plaket ve hediye takdimine geçildi. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel sekreteri Murat Koyak ve Yol iş sendikası Eskişehir Şube Başkanı Mehmet Kılınç, emekli olanlara plaket ve saat hediye ettiler.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir