Kütahya’da işyerinden hırsızlık

3187

Kütahya’da bir işyerine giren şahısların, işyeri sahibinin, bir süre önce aldığını ve henüz taksitlerinin devam ettiğini söylediği televizyonu çaldıkları iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Alipaşa Mahallesi Gençali Sokak’ta işyeri bulunan Veli Eskici, sabah dükkanını açmaya geldiğinde kapısının açık olduğunu fark etti. İşyerindeki televizyon ile bazı özel eşyalarının yerinde olmadığını belirleyen Eskici, durumu polise ihbar etti.

İşyerine gelen polis olay yeri inceleme ekipleri, çevredeki güvenlik kamerasının görüntülerinden, televizyonu çalan 3 şüphelinin eşkalini tespit etti.

Görüntülerde hırsızların gece saatlerinde işyerine girdiklerini tespit edildiğini belirten Eskici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şahıslar hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

Çevredeki esnafın güvenlik kameralarından tespit edilen ve 3 kişi oldukları görülen şahısların kapıyı ellerindeki aletlerle zorlayarak açtıklarını tahmin ettiğini dile getiren Eskici, şunları söyledi:“İşyerim için bir süre önce taksitle aldığım 102 ekran televizyonumu ve bazı özel eşyalarımı çalmışlar. Evime dahi almaya kıyamadığım ve taksitleri devam eden televizyonum çalındığı için çok üzgünüm. Durumu polise bildirdim, inşallah hırsızlar yakalanır ve televizyonum ellerinden alınarak bana teslim edilir.” diye konuştu.

Polis, güvenlik kameralarından eşkalini belirlediği şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, söz konusu şahısların işyeri önüne gelmeleri güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, söz konusu şahısların işyerinin bulunduğu sokağa gelmeleri ve etrafı kontrol etmeleri görülüyor.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir