Şehit Ekrem Dereli için Kütahya’daki komşuları tatlı dağıttı

1698

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli’nin Kütahya’daki komşuları, Dereli için hatim okuyup tatlı dağıttı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğünde yaklaşık 10 yıl görev yapan şehit polis memuru Ekrem Dereli’nin Saray Mahallesindeki eski komşuları, şehit Dereli’yi hatim ve dualarla anarak mahallede bulunan Şehitler Camisinde Cuma namazı sonrası tatlı dağıttı.

Dereli’nin komşularından Zeki Aktürk, Dereli’nin Kütahya’da görev yaptığı yıllarda çok iyi komşuluk ilişkilerinin odluğunu, şehit haberini duyunca büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Mahalle sakinleri olarak Dereli’yi anmak adına hatimler, dualar ettiklerini ve onun hayrı için tatlı dağıttıklarını dile getiren Aktürk, şöyle konuştu:“Ekrem Dereli denilince aklımıza onun dostluğu, samimiyeti, misafirperverliği, iyi komşuluğu geliyor. Mahallemizdeki Şehitler Camimizin devamlı cemaatindendi. Ekrem kardeşimiz, mahalle çocuklarının ‘Ekrem Ağabey’iydi. Nerede bir iyilik, bir yardımseverlik olsa Ekrem Dereli oradaydı. Kütahya ve Saray Mahallesi onu asla unutmayacak. Biz onu asla ve asla unutmayacağız. Rabbim kabrini pir nur eylesin.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir