Eğitim-Bir Sen Simav’da

1519

16 Nisan 2017 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi referandumu öncesinde tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Memur-Sen Kütahya temsilciliği tarafından organize edilen “Memur-Sen’e Davet Tercih Evet Simav Konferansı” Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa ve Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek konuşmacı olarak katıldılar.

Organizasyona Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Parti Simav ilçe başkanı Hüseyin Güner, Memur-Sen’e bağlı sendika şube yönetimleri ve Memur Sen üyeleri katıldılar. Coşkulu bir ortamda Memur-Sen üyeleri “Evet” sesleriyle Salonu inlettiler.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, Memur-Sen’in kuruluş gayesine uygun bir duruş ortaya koyduğunu belirterek “16 Nisan’da tabi ki milletimiz için, bize umut bağlayan mazlumlar için evet diyeceğiz” dedi.

Yakın dönem Türkiye tarihinden ve güçlü bir sivil toplu örgütü olarak Memur-Sen’siz yıllarda milleti başına örülen çoraplardan ve zulümlerden söz eden Kolukısa, “Memur-Sen’li yıllarda ve güçlü olduğumuz dönemlerde “Darbesavar”olarak millet için görev aldık. Ortak Akıl Hareketine öncülük ederek alanları doldurduk, meydanı boş bırakmadık, milletin sözcüsü olduk ve Beşli Çetelere biz mani olduk. 17-25 Aralık teşebbüsünün karşısında biz vardık ve nihayet 15 Temmuz’da meydanlara ilk inen yine biz olduk. Tankıyla, topuyla, uçağıyla milletin üzerinden silindir gibi geçmek isteyen Siyonizm’in uşaklığını yapan asker üniforması giymiş hainlere en gür sesle ve bedenimizle dur dedik. Nerede millet menfaatine bir faaliyet varsa destek olduk. 16 Nisan’da ülkemizin geleceği için, yarınlarımız için, Güçlü Türkiye için, mazlumlara umut olmak için, kazanımlarımızın korunması ve geliştirilmesi için güçlü bir EVET diyoruz.” diye konuştu.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek te Memur-Sen’in ülkeye kattığı değerden bahsederek 1 milyon 111 bin 111 üye hedefine ulaşmanın sıkıntılı süreçlerde güçlü olmanın avantajını yaşatacağını ve milletin gür sesine katkı sağlayacağını ifade etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir