Siyasette referandum mesaisi

1575

16 Nisanda yapılacak referanduma sayılı günler kala siyasilerde çalışmalar hızlandı. AK Parti ve MHP teşkilatları ‘Evet’ için kapı kapı gezerek yeni sistemi anlatırken CHP teşkilatları da ‘Hayır’ için ziyaretlerde bulunuyor.

“VATANDAŞ ‘EVET’ KARARINI VERMİŞ”

AK Parti Kütahya İl Teşkilatları belirlenen programlar dahilinde çalmadık kapı bırakmamak ve yeni sistemin anlatılmadığı kişi kalmayacak şekilde ziyaretlerini artırırken Milletvekilleri de adeta gece gündüz, şehir, köy, mahalle demeden vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, ilçe ve köy ziyaretlerinin yanı sıra il merkezinde de çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, ‘Bizler gecemizi gündüzümüze katarak, kilometre hesabı yapmadan, köy köy, mahalle mahalle, hane hane, kapı kapı gezerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz birçok yerde vatandaşlarımızı bizi bağırlarına basıyor. ‘Evet’ kararını çoktan vermiş olan halkımızın bu tavırları bizi şevklendiriyor, gücümüze güç katıyor. Çalışmalarımızı son güne kadar hız kesmeden sürdüreceğiz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını da rekor seviyede bir ‘evet’ ile alacağız” diye konuştu.

4 VEKİL 4 KOLDAN YENİ SİSTEMİ ANLATIYOR

Referandum için yoğun çalışma temposuna giren AK Parti Milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Vural Kavuncu ve Ahmet Tan da gerek il merkezindeki konferanslar ve sunumlarla gerekse kapılarını çaldıkları vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor. Kapı kapı ziyaretlerde bulunan milletvekilleri, akşam programları ile de yeni sistemi anlatmaya devam ediyor. Kütahya için birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarını sürdüren milletvekilleri Kütahya’nın hemen her tarafına ulaşmak adına birbirlerinden bağımsız çalışmalar yaparak adeta 4 koldan vatandaşa ulaşmaya çalışıyor. MHP İl teşkilatları da düzenledikleri etkinlik ve programlarla ‘Evet’i anlatıyor.

‘HAYIR’ ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYOR

‘Evet’ için yapılan çalışmaların yanı sıra CHP İl teşkilatları ve mecliste grubu bulunmayan diğer bazı partiler de ‘Hayır’ı anlatıyor. Birçok ziyaretlerde bulunan CHP teşkilatları, bölge milletvekillerini Kütahya’ya davet ederek referandumda neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini anlatıyor. Kent merkezinde belirli noktalarda kurulan stantlarla ‘Hayır’ı anlatan CHP teşkilatları, zaman zaman lokma ikramlarında bulunarak çalışmalarını sürdürüyor.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir