Milletvekili Kavuncu’dan Gazeteciler cemiyetine ziyaret

1607

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, bir süre önce Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Erkan Sağlam ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletmek üzere nezaket ziyaretinde bulundu.

Yerel basının önemine değinen Kavuncu, ‘Bizlerin ve devletimizin yaptığı çalışmaları kamuoyuna duyuran ve bu yönüyle de adeta kamu görü ifa eden gazetecilerimizi oldukça önemsiyoruz. Bu anlamda gazetecileri temsil eden ve çatısı altında toplayan Gazeteciler Cemiyetinin de önemli role sahip olduğuna inanıyoruz. Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Erkan Sağlam kardeşimizi ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’da Kavuncu’ya nezaketinden dolayı teşekkür etti. Sağlam, Gazeteciler Cemiyeti olarak güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını vurgulayarak “Amacımız Birlik beraberliği sağlayıp, yapacağımız etkinliklerle basınımızın daha ileriye gitmesini sağlamak. Bunun içinde girişimlere başladık. Kütahya’nın menfaatine olan her çalışmada yer alacağız. Bütün üyelerimizin tek amaç ve gayesi Kütahya’dır” dedi.

Ziyarette cemiyet yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz da bulundu.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir