Tam kapanma öncesi 4 noktada Pazar kurulacak

1074

Kütahya Pazarcılar Odası Başkanı Hakan Akdaş, tam kapanma öncesi, vatandaşın mağdur olmaması adına bugün 4 ayrı noktada Pazar yeri açılacağını bildirdi.
Akdaş, merkez pazaryerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, tam kapanma kararından olumsuz etkilenecek kesimler arasında pazarcı esnafının da bulunduğunu belirtti.
Pazar esnafı olarak vatandaşa uygun fiyatlarla sebze ve meyve temini sağladıklarını dile getiren Akdaş, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığımızın kabine toplantısı sonrası almış olduğu kararlar doğrultusunda 17 gün sokağa çıkma kısıtlaması Perşembe akşamı (bugün) başlayacak. Bu kısıtlamadan pazar yerlerimizde zarar görmüştür. Kısıtlamadan dolayı Cuma günü kurulan pazarlarımız Perşembe (bugüne) günlerine alınmıştır. Gaybi Efendi Mahallemizdeki Cuma Pazarımız ile TOKİ’deki pazarımız Perşembe günü açık olacaktır. Maksat pazarcımız da halkımız da mağdur olmasın. Tüm vatandaşımızı Pazar yerlerimize bekleriz.”
Alınan kararları saygı ile karşıladıklarını da kaydeden Akdaş, “Umarım çok büyük zarar görmeden bu olayı atlatmış oluruz. Biz bütün pazarcılar olarak isyanımız olmadı olmaz da. Bizim tek derdimiz Pazar yerlerinin açık kalmasıydı. Vatandaşımıza nasıl ucuz sebze meyve yedirme derdindeyiz.” diye konuştu.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir