Kütahya’ya bir ilki yaşattılar

2549

Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü sporcuları katıldıkları kulüpler arası Türkiye şampiyonasında Kütahya’ya bir ilki yaşatarak, Türkiye ikinciliği elde ettiler.
29 Mart – 1 Nisan tarihlerinde Yalova’da düzenlenen Türkiye Kulüpler arası Karate Şampiyonasında, Minikler ve Yıldızlar kategorisinde Türkiye ikinciliği kazanan sporcuları, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık makamında konuk etti.
29 Mart – 1 Nisan 2021 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen Türkiye Kulüpler arası takım karate şampiyonasında, Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü minikler ve yıldızlar kız takımı, kate kategorisinde Türkiye ikinciliği kupasını Kütahya’ya getirdiler. Antrenör ve milli sporcu Mustafa Oğulcan Alımcı ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ı ziyaret eden genç sporcular, başarı hikayelerini Başkan Işık’a anlattılar. Başarılı sporcu kızları tebrik eden Başkan Işık, “Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübümüzün Minikler ve Yıldızlar kategorisinde ikinci olan kızlarımızı misafir ediyoruz. Şehrimiz adına başarılarından dolayı, gerek antrenörümüzü gerekse bu kupayı ilimize getiren evlatlarımızı kutluyorum. Hem miniklerde hem de yıldızlarda şehrimize getirilen kupalar çok anlamlı. Başarılarımızın devamını diliyorum” dedi.
Kulüp Antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı ise açıklamasında; “Sporcularımızın aldığı bu başarı hem Kütahya kalitesinin bir ilkiydi hem de genel klasmanda elde ettiğimiz sekincilik derecesi ile Kütahya’nın adını iyi bir şekilde duyurduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz bizi ağırladığı için. Minikler ve Yıldızlar kategorisinde ede ettiğimiz Türkiye ikinciliğini milli takımla ve sonrasında Avrupa ve Dünya şampiyonluklarında taçlandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir