Şampiyonluğa kenetlendi

2330

2. Lig parolası ile yola çıkan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan Belediye Kütahyaspor, bu hafta Yomra Spor ile karşılaşacak. Teknik direktör Polat Çetin yönetiminde Yomraspor maçı hazırlıkları sürdüren Mavi Şimşekler, şampiyonluk için kenetlenmiş durumda.

ERDEM ONUR BEYTAŞ, GÖRDÜĞÜ KIRMIZI KART İLE TAKIMINI YALNIZ BIRAKACAK
TFF Misli.com 3. Lig 2. Grupta ligin bitimine 6 maç kalırken, Belediye Kütahyaspor kendi evinde Yomra Spor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a karşı aldığı 3-1’lik yenilginin ardından, Mavi Şimşekler kalan son haftada puan kayıpları yaşamamak adına sıkı bir çalışma ve kamp dönemine girdi. Kalan 6 maçın 3’ünü kendi evinde oynayacak olan Mavi Şimşekler, diğer üç maçını da deplasmanda oynayacak. 31 Mart Çarşamba günü kendi evinde oynayacağı Yomraspor hazırlıklarını teknik direktör Polat Çetin yönetiminde sürdüren Belediye Kütahyaspor’da Erdem Onur Beytaş, gördüğü kırmızı kart ile takımını yalnız bırakacak.

“KALAN 6 MAÇI KAYIPSIZ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”
Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Polat Çetin, kalan 6 maçı da kayıpsız bir şekilde tamamlayarak ligi şampiyon bitirmek istediklerini ifade etti.Futbolcuların moral olarak iyi durumda oldukları gözlenirken, idmanlarda gösterilen performans ve kazanma hırsı teknik heyet ve taraftarları memnun ediyor. Belediye Kütahyaspor Yomraspor maçı sonrasında Fethiye Spor’a konuk olacak. Yomra ve Fethiye maçlarının önemine dikkat çeken teknik heyet, takımı bu iki maça yoğunlaştırıyor. Puan cetvelinde Lider Belediye Kütahyaspor’un ardından 50 puanla ikinci sırada yer alan Fethiyespor’u, ligin yarısında kendi evinde 2-0 yenmişti.
Fethiye maçı sonrasında Cehyan Spor’u evinde konuk edecek olan Mavi Şimşekler, bir sonraki hafta Kahta 02 Spor’a konuk olacak. Ligin bitimine iki hafta kala kendi evinde oynanacak olan maçta Mardin Fosfat Spor’u konuk edecek olan Mavi Şimşekler ligin son haftasında deplasmanda İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşacak.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir