TARAFTAR STADYUM İSTİYOR

2694

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun hafta sonu Kütahya ziyaretinde stadyum konusunu gündeme getirdi. Taraftarların ‘Biz Stat İstiyoruz’ sloganını Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, Kütahya’nın stadyum talebi için seferber oldu.

Hafta sonu Kütahya’ya biz dizi incelemeler ve açılışlar için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, stadyum konusunu yeniden gündeme getirerek, Bakan Kasapoğlu’na konuyu iletti.
“KÜTAHYA’MIZIN EN BÜYÜK TALEBİ BİR STAD”
Taraftarların stadyum talebini yine taraftarların sloganı ile Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, “Kütahya’mızın en büyük talebi bir stad ihtiyacımız. Sadece taraftarlarımızın bir sloganı ile size bunu ifade etmek isterim. Taraftarlarımız ‘Biz stat istiyoruz’ temposu ile stadyumu talep ediyorlar. Bunu takdirinize sunuyorum” dedi.

“KALİTELİ BİR STADYUMA İHTİYACIMIZ VAR”
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık’ı, makamında ziyaret etti. Bu ziyarette de Kütahya’nın stadyum talebini bir kez Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, Kütahyalıların yılladır dile getirdikleri en önemli taleplerden birisinin de stadyum olduğunu, Belediye Kütahyaspor’un 2. Ligde oynayacağı kaliteli bir stadyum ihtiyacı olduğunu vurguladı.

“BELEDİYE KÜTAHYASPOR BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİYOR”
Belediye Başkanı Alim Işık, konuşmasında Belediye Kütahyaspor’un başarılı bir sezon geçirdiğini, 67 takımın bulunduğu 3. Lig’de en başarılı iki takımın içinde olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti. Başkan Işık, “İçinde bulunduğumuz 3. Ligde Belediye Kütahyaspor’umuzun en başarılı takım konumuna yükseldiğini de paylaşmak isterim. 3. Grupta lider Somaspor, 24 maçta 53 puan, ikinci grubun lideri Belediye Kütahyaspor en yakın rakibine 6 puan farkla 23 maçta 50 puanda. Yani Somaspor ile birlikte eşit durumdayız. Diğer takımlara başarılar diliyoruz ama, toplam 67 takım içerisinde, ilk ikide olmak bizi onurlandırdı, gururlandırdı” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir