Aslanapa’da bisiklet şenliği

1381

Aslanapa Belediyesi ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından “Bisiklet Şenliği” düzenlendi.

Etkinliğin startı öncesi 70 katılımcıya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından etkinliğe özel olarak hazırlanan tişört ve şapkalar dağıtıldı.

Aslanapa protokolünün katıldığı etkinliğe startı Aslanapa Kaymakamı Emin Kaymak tarafından verildi. Bisikletlerle varılan Pınarbaşı Gölü etrafında konuşma yapan Belediye Başkanı Asaf Akar, “Vatandaşların sanal ortamlarda değil, gerçek ortamlarda hayatı yaşamalarını istiyoruz. Bu organizasyonu her kesimin sağlıklı yaşaması için spora teşvik amacıyla düzenledik. Ayrıca beraberinde küçük çocuklarıyla, tüm aileleri bu tür gezilere katılmaya davet ettiklerini vurgulayarak, bisikletli gezginlerle dağlara pedal çevirmek isteyenlere yanlarına çocuklarını da almalarını tavsiye ediyoruz. Eğer çocuklarının doğa sevgisiyle büyümesini istiyor aynı zamanda sosyalleşmesini de istiyorlarsa bisikletle gezi biçilmiş kaftandır” dedi.

Cumhuriyet Meydanında başlayan bisiklet sürüşünde Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Pınarbaşı Gölü etrafında Bisiklet Yarışı ve bazı etkinlikler ile piknik yapıldıktan sonra bisikletlerle Cumhuriyet Meydanına gelinerek Bisiklet Şenliği tamamlandı.

Yaşları 12 ile 60 arasında değişen yaklaşık 70 bisiklet sever şenliğe ayrı renk kattı.

Etkinliğe katılanlar daha sonra toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir