Erkan Güral’dan Kütahyaspor’a 5 milyon lira destek

23

Geçtiğimiz sezon sonundan bu yana Belediye Kütahyaspor’un yanında olarak maddi ve manevi destekler veren NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 5 milyon liralık destek verdi.

Kütahya’da büyük destek görmeye devam eden, şehrimizin takımı TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor’a bir destek de Kütahyalı iş insanı Erkan Güral’dan geldi.
Kütahyaspor’a destek için düzenlenen organizasyonların ardından destekler de teker teker açıklanmaya başladı.
Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya ile bir araya gelen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ‘Şehir bizim takım bizim’ dedi ve 5 milyon liralık maddi yardım yaptığını açıkladı.
Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a teşekkür etti.
Altınkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erkan Güral’ın geçtiğimiz yıl başlayan desteğinin artarak devam ettiğini belirterek, “Şehir bizim takım bizim diyerek çıktığımız yolda şehrimizin önemli isimleri bizlere destek oluyor. Bu anlamda Erkan Başkanıma bir kez daha destekleri için teşekkür ediyorum. Bu desteğin tüm Kütahya’ya yayılması çağrısında bulunuyorum.” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir