Girişimci kadınlar şenliğe hazırlanıyor

195

Kütahya’da bir süre önce kurulumunu yaparak faaliyetler düzenleyen Sekiören Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, şimdi de ahududu şenliğine hazırlanıyor.

Tarımsal üretimle dikkatleri çekmeyi başaran Sekiören Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, üretimini yaptıkları ahududu tanıtmak için şenlik düzenleyecek.
Kooperatif Başkanı Hatice Yakar, Sekiörenli kadınlar olarak bir hayalin gerçekleşmesine herkesin tanık olması için Ahududu Şenliğini hazırladıklarını belirtti.
15 Eylül Pazar günü düzenlenecek şenlikte, kooperatif üyesi kadınların ürettikleri ürünleri tanıtma fırsatı bulacağını dile getiren Yakar, “Sekiören Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi olarak kurulduğumuz andan itibaren faaliyetlerimize başladık. Amacımız köyde yetiştirilen çilek ve ahududu ürünlerini ihraç ederek hem ekonomiye katkı sağlamak hem de diğer kadınlara örnek olmak. Bunu da kısmen başardık sayılır. Düzenleyeceğimiz Ahududu Şenliğimizle ürünlerimizi tanıtmak istiyoruz. Şenliğimize herkesi bekliyoruz” dedi.
Protokol üyelerinin de katılması planlanan şenliğin 15 Eylül Pazar günü saat 13.00’da yapılması planlanıyor.
GÜLSEREN TURSUN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir