Hırsızlık şüphelisi hamile kadın ve beraberindekiler yakalandı

218

Kütahya’da, hırsızlık yaptıkları Gediz ilçesinden dönerken polis kontrol noktasında yakalanan hamile kadın ve beraberindeki 2 şüpheli gözaltına alınırken işlemler sırasında fenalaşan hırsızlık şüphelisi hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, evden hırsızlık olaylarına karışan şahısların kullandıkları araçlardan olan bir aracın Gediz ilçesine girdiği, yaklaşık 2 saat kadar kaldıktan sonra çıkış yaparak il merkezine doğru geldiği tespit etti.
Söz konusu araç Kütahya girişinde bulunan polis uygulama noktasında durdurularak araç içerisinde M.Y. (22), R.Y. ( 34) ile Z.Y. ( 21) isimli şahıslar olduğu belirlendi.
Yapılan sorgulamada evden hırsızlık olaylarından kayıtları olduğu ancak aranmadıkları belirlenen şahıslar ve araç gerekli incelemeler için Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.
Şüpheli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan kontrollerde çorap içerisine gizlenmiş toplam 3800 lira para, 2 adet ince altın zincir, 1 adet 22 ayar altın bilezik, 3 adet erkek kol saati, 1 çift altın küpe ve 1 adet kapı açmakta kullanılan plastik aparat bulundu.
Hırsızlığın Gediz ilçesindeki S.M. isimli kişinin evinden yapıldığı belirlenirken şüphelilerden R.Y. işlemler devam ettiği esnada hamile olmasından dolayı rahatsızlanarak Şehir Hastanesine kaldırıldı.
Nöbetçi doktor tarafından doğum riskine karşı müşahede altında kalmasının uygun olacağını belirtmesi üzerine görevli refakatinde R.Y. hastaneye yatışı sağlandı.
Diğer iki şüpheli ise Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sonrası Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir