Zafertepe ortaokulunda taraftarlara Örnek kutlama etkinliği

221

Zafertepe Ortaokulu’nda düzenlenen sportif kutlama etkinliğinde sporun dostluk ve kardeşlik olduğu vurgulanırken farklı takımları destekleyen öğrenciler hep birlikte büyük coşku yaşadı.

Kütahya Zafertepe Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Oğuz Akalan’ın okul bahçesinde düzenlediği etkinlikte öğrenciler Galasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bayraklarıyla kutlama yaptı.
Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz etkinlikte yaptığı konuşmada, Zafertepe Ortaokulu olarak bir fair play davranışı gösteriyoruz. Umarız bu etkinliğimiz tüm Türkiye’ye, hatta dünyaya örnek olur. Çünkü spor dostluk ve kardeşliktir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” diyerek bizlere sporun aynı zamanda ahlaklı olmak olduğunu da anlatmıştır. Ahlaklı olmak aynı zamanda spor müsabakasında rakibe saygı göstermektir.” dedi.
Öğretmen Akalan’ın konuşmasının ardından öğrenciler Fenerbahçe ve Beşiktaş Spor Kulüplerinin bayraklarından koridor oluşturdu. Koridor oluşturan öğrenciler, Galatasaray bayraklarını taşıyan arkadaşlarını alkışlayarak tebrik etti.
Etkinlik, Fenerbahçe ve Beşiktaş bayraklarını taşıyan öğrencilerin de oluşturulan koridorda takımlarının bayraklarıyla geçmesi ve arkadaşlarının alkış ve tebriklerini kabul etmesiyle sona erdi. ONUR ACUR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir