Geleneksel sünnet şöleni

60

Kütahya’da belediye tarafından sünnet ettirilen 40 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Belediye bahçesindeki şölen mehter gösterisi ve sünnet olan çocuklar ile yakınlarının konvoy ile şehir turu atmasıyla başladı.
Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek başladığı konuşmasında sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Çalışmaların bir ekip işi olduğunu kaydeden Kahveci, şöyle devam etti: “Göreve gelmeden önce sosyal belediyeliği Kütahya’da yaşatacağız demiştik. Şimdi her alanda bunu yapıyoruz. Ekibimizle birlikte Kütahya’mıza hizmet etmek için buradayız. Biz tokken hiç kimsenin aç yatmasına müsaade etmeyeceğiz. Ben Kütahya’nın 56’ıncı Belediye Başkanıyım. 31 Martta seçilen AK Partili, MHP’li ve CHP’li belediye meclis üyelerimizle kafa kafaya verip Kütahya’mızın için çalışıyoruz.”
Kendisinden önceki belediye başkanlarına bu anlamda yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Kahveci, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Sünnet yatağı ile sünnet olan çocuğa ailesinin hediyesinin canlandırıldığı etkinlikte Kur’an-ı Kerim okunarak dula edildi.
Etkinlik, başkan Kahveci ile diğer protokol üyelerinin çocuklara tablet hediyelerini takdim etmesi ve yemek ikramı ila sona erdi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir