Tavşanlı Belediyesi Karate Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

74

Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası’nda, Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları Yıldız Kızlar Takım Kata kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

5-7 Eylül 2024 tarihleri arasında, merhum sporcu Enes Gündaşlı anısına Isparta’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Takım Karate Şampiyonası’nda, Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Elif Su Göktürk, Ceyla Topatan, Zeynep Arslan ve Elif Akkaya’dan oluşan Yıldız Kızlar Takım Kata kategorisinde Türkiye şampiyonu oldular.


İKİ YILDIR ZİRVEDELER
Tavşanlı Belediyesi Karate Takımı’nın antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı, sporcularının başarılarını şu sözlerle dile getirdi: “Kızlarımız iki yıldır Türkiye şampiyonu oluyorlar. 2023 yılında Karadağ’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda da şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attılar. Bu yıl Türkiye şampiyonu oldular ve şimdi hedefimiz 2025 yılında yapılacak milli takım seçmelerini kazanarak yine ülkemizi uluslararası alanda temsil etmek.”


BAŞKAN ALİ KEMAL DERİN’DEN TEBRİK
Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, antrenör Mustafa Oğulcan Alımcı ve şampiyon sporcuları tebrik ederek, kazandıkları başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Başkan Derin, “Sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, şehrimiz için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Hepsini yürekten kutluyorum” dedi.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir