KUTSO’dan Kültür ve Elbir’e hayırlı olsun ziyareti

99

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve beraberindeki heyet, Kütahya’da yeni göreve başlayan İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KUTSO Başkanı Esin Güral Argat, Meclis Başkanı Harun Yurdagül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Kültür’ü ziyaret etti.
KUTSO heyeti, Albay Vedat Kültür’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Kütahya’nın güvenlik ve asayişinin sağlanmasında Jandarma Teşkilatı’nın üstlendiği kritik rolün önemine dikkat çekti. Ayrıca, KUTSO’nun bölgenin güvenliği ve huzuru adına İl Jandarma Komutanlığı ile iş birliğine her zaman açık olduğu ifade edildi.
İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Kültür, KUTSO’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kütahya’nın güvenliği için yürütülecek çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarıyla etkin bir iş birliği içinde olmaya önem vereceklerini belirtti.
Başkan Esin Güral Argat ve beraberindekiler daha sonra İl Emniyet Müdürü Osman Elbir’i de ziyaret ederek Elbir’e yeni görevinde başarılar diledi. KÜTSO heyeti Kütahya’nın güvenlik ve asayişine yönelik yürütülecek çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kütahya’nın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına KUTSO ile İl Emniyet Müdürlüğü arasında iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.
İl Emniyet Müdürü Osman Elbir de, KUTSO heyetinin ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, Kütahya’nın güvenliği için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaret sırasında, Kütahya’daki güvenlik meseleleri ve iş dünyasının bu konudaki rolü üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir