Belediye Kütahyaspor’da ATLI SEZON AÇILIŞI

256

Belediye Kütahyaspor, 2024-2025 sezonunu atlı polisler ve kulüp otobüsü ile yapılan şehir turu ve Zafer Kupası karşılaşması ile açtı.

ATLI POLİSLER VE OTOBÜSLE KENT TURU
Kütahya Valisi Musa Işın ve Özel Kalem Müdürü Hüsamettin Aydın’ın katkılarıyla kulübe kazandırılan ve Belediye Kütahyaspor logosu ve renkleri ile donatılan otobüs ve bir program için Kütahya’da bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü Atlı Polis Grup Amirliği bünyesindeki atlı polisler, kentin caddelerinde tur attı.
Kulüp otobüsü ve atlı polisler vatandaşlardan yoğun ilgi görürken atlı polisleri ilk defa veren bazı vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti.


PROTOKOLDEN TAM DESTEK
Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, bazı daire müdürleri ve kulüp yöneticileri de otobüse binerek Belediye Kütahyaspor’a destekte bulundu.
Daha sonra Dumlupınar Stadına gelen protokol üyeleri, takıma başarı dileklerini iletti.
Vali Musa Işın, otobüsün kontak anahtarını kulüp başkanı Osman Altınkaya’ya teslim ederek kazasız ve başarılı bir sezon diledi.


ZAFER KUPASININ GALİBİ BELEDİYE KÜTAHYASPOR
Altyapı U 14 Takımı, Altyapı U 17 Takımı, Altyapı teknik heyet, A Takım ile A Takım Teknik heyet tanıtımının da yapıldığı programda Zafer Kupası karşılaşması da oynandı.
Uşak Spor’u ağırlayan Belediye Kütahyaspor, karşılaşmayı 2-1 kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapmış oldu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir