Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve Gediz Tarım Fuarı Törenle Açıldı

1596

Bu yıl 20’incisi düzenlenen Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve 2’ncisi düzenlenen Gediz Tarım Fuarı açılışı Adnan Menderes Yaşam Parkı festival alanı girişinde törenle düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasının ardından törende açılış konuşmasını yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın konuşmalarının ardından ilçe müftüsü Sebahattin Turan tarafından dua edilerek protokol heyetinin kurdele kesimi ile festivalin açılışı gerçekleşti.
Protokol üyeleri, açılışın ardından festival alanında yer alan, satış reyonlarını gezerek esnaflarla sohbet etti ve hayırlı işler dileklerinde bulundular.
Milletvekili Erbaş ve Başkan Akel, Gediz Belediyesi Tarhana Evi standında vatandaşlara tarhana ikramında bulundu.
Açılış törenine; MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, MHP İlçe Başkanları, İlçe Protokol Üyeleri, İlçe Daire Amirleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Gediz Ülkü Ocakları Başkanı Ali Ünal, Gediz Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Sarı ve Mehmet Paksoy, Gediz Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Belediye Başkanları Mehmed Ali Saraoğlu, İsmail Şenol, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.


FESTİVALİN İLK GÜNÜNDE ALİ KINIK’TAN MUHTEŞEM KONSER
Geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve Gediz Tarım Fuarı’nın ilk gününde, ünlü sanatçı Ali Kınık hayranlarıyla buluştu.
Gediz Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen Ali Kınık konseri, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Festival alanında sahne alan Ali Kınık, sevilen şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Tüm vatandaşların renkli bir gece geçirdiği konserin son bölümünde sahneye gelerek Ali Kınık ve ekibine teşekkür eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Tarhanası ve hediye takdim ederek, alanı dolduran izleyiciye teşekkür etti.
Festival ve fuarın açılış gününde yapılan konserde, Ali Kınık’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden kalabalık, coşkulu anlar yaşadı.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir