Hisarcıklıoğlu
Kütahya’ya geliyor

170

Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Ve Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, KUTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ve İhracat Ofisi açılışı için yarın Kütahya’da olacak.

Rifat Hisarcıklıoğlu, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ev sahipliğinde, yarın bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Kütahya’ya gelecek.


HİSARCIKLIOĞLU, MTAL AÇILIŞINI YAPACAK
Hisarcıklıoğlu’nun Kütahya programı hakkında KÜTSO’dan yapılan açıklamada, Kütahya programı kapsamında Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını gerçekleştirecek olan Hisarcıklıoğlu’nun açılışının ardından Kütahya’da ziyaretlerde bulunacağı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Hisarcıklıoğlu saat 15.00’te Kütahya Valisi Sayın Musa Işın’ı, 15.30’da Kütahya Belediye Başkanı Sayın Eyüp Kahveci’yi ziyaret edecektir. Resmi ziyaretlerin ardından, 16.00’da KUTBO Hizmet Binası açılışı yapılacaktır. 17.30’da KUTSO Hizmet Binasına gelecek olan Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik önemli adımlar olarak değerlendirdiğimiz, KUTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ve İhracat Destek Ofisi Açılışını geçekleştirecektir. 20.00’da Germiyan Sokağını ziyaret edecek olan Sayın Hisarcıklıoğlu’na Kütahya’nın kültürel zenginlikleri yakından tanıtılacaktır.”
Hisarcıklıoğlu’nun ziyaretinin Kütahya ekonomisi ile ticareti faaliyetlerinin daha da gelişmesine katkı sunacak önemli adımlar atılmasına vesile olacağı da kaydedildi. ONUR ACUR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir