Mesai dışı poliklinikler açıklandı

185

Kütahya’da mesai dışı poliklinik hizmetleri verecek branşlar açıklanırken polikliniklerin hafta içi 17-19 saatleri arasında hasta kabul edeceği belirtildi.

Kütahya Şehir Hastanesi ile Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Temmuz ayı mesai dışı poliklinik hizmetleri verecek branşlar belli oldu.
Mesai dışı hizmet verecek polikliniklerle ilgili yapılan açıklamada hastanede hasta kabul edilecek poliklinik bilgileri de paylaşıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Hastanemizde, özellikle yoğun branşlarda sunulan sağlık hizmetinin mesai saatleri dışında da sunularak hizmette sürekliliği, kolay erişimi ve vatandaş memnuniyetini sağlamak amacı ile hafta içi 17:00-19:00 saatleri arasında mesai dışı poliklinik uygulaması Temmuz ayı branşlarımız yayınlanmıştır. Kütahya Şehir Hastanesi’nde Temmuz ayında beyin ve sinir cerrahisi, göz hastalıkları, KBB, onkoloji ve perinatoloji poliklinikleri hizmet verecek. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise ortopedi ve KBB poliklinikleri hasta ağırlayacak.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir