Kurban payları
Yerlerine ulaştırıldı

177

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği vekaletini alarak kestiği kurbanlıkların etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, kurbanlık paylarının Kütahya’da da belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi.
Gazze ve Filistin için büyük bir payın ayrılarak konserve haline getirildiğini dile getiren Yenipazar, şunları söyledi: “Dünyanın değişik yerlerinde birçok kurban kesim işlemi gerçekleştirildi. Kütahya’da İHH Derneği ve vakfı ile birlikte 60 ülkede 102 bin kurban kesimi vekâleten yapıldı. Bunların büyük bir kısmı yani 45 bin hissesi bugün Gazze ve Filistin’deki sorunlardan dolayı Gazze ve Filistin’e yönelik kurbanlar kesilip hazırlandı. Kesilen kurbanlarımız konserve haline getirildi ve inşallah en kısa sürede Filistin’deki kardeşlerimize ulaştırılacak.”
Türkiye’de kesilen kurbanların İHH tarafından tüm illere dağıtıldığını da aktaran Yenipazar, “Derneğimize ulaşan kurban paylarını ikişer, üçer kiloluk paketler halinde paylarımızı aldık. Biz de hem hayırseverlerimizle hem de gönüllerimizle birlikte mahallerimizde kayıtlarını yapmış olduğumuz ihtiyaç sahiplerine kesilen kurbanları hayırları inşallah ulaştıracağız” dedi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir