Koruyucu Aile Günü
Tavşanlı’da coşkuyla kutlandı

63

Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından organize edilen 30 Haziran Koruyucu Aile Günü Çocuk Şenliği, Tavşanlı’da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Koruyucu Aile Günü Çocuk Şenliğinde Kaymakam Hayrettin Baskın ve Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, KÜKAD gönüllülerine plaket takdim ederek, yaptıkları değerli çalışmalar için teşekkür ettiler. Katılımcılara pilav ve ayran ikramında bulunulan şenlikte, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Tavşanlı Belediyesi Müzik Topluluğu’nun verdiği konser, etkinliğe renk kattı. Ayrıca, Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları ekibi de gösterileriyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Şenlik, koruyucu aileler ve çocuklar için unutulmaz bir gün olurken, katılımcılar da bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
KÜKAD Başkanı Yasemin Çavdar, tüm katılımlara teşekkür ederek, şenliğin düzenlenmesinde katkı sunan Tavşanlı Belediyesi başta olmak üzere tüm kurum kuruluş ve hayırsever vatandaşlara şükranlarını sundu.
Şenliğe Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, koruyucu aileler, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir