Doç. Dr. Cantürk Caner Domaniç Hayme Ana MYO Müdürlüğüne atandı

554

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Cantürk Caner düzenlenen törenle görevi Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten’den devraldı.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Caner, görevi devraldı.
“AİLE ORTAMINDA ÇALIŞACAĞIZ ANCAK KURUMSALLIKTAN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ”
Bu toprakların önemini öğrencilerimize aşılayacağız diyen DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ”Domaniç gibi Kütahyamız ve tarihimiz için çok önemli olan topraklarda Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz önemli bir göreve sahip. Bizim hedefimiz kurumlarımızı kişilere bağlı olmadan saat gibi işletmek. Burada bir aile ortamında çalışacağız ancak kurumsallıktan ödün vermeyeceğiz” dedi.
Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten’e Meslek Yüksekokuluna ve Üniversiteye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Doç. Dr. Cantürk Caner’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversiteye hayırlı olmasını temenni etti.
Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman müdürlük görevini devreden Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Cantürk Caner ve meslek yüksekokulu personeli katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir