“Projelerin çiftçilerimize sağlayacağı katkıları
önemsiyor ve destekliyoruz”

63

Kütahya Yaş Sebze ve Meyve Üreticiler Birliği ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı İsmail Çınar, “Gelecek dönemde ahududu fidanı, yediveren çilek, domates, biber fidesi, örtü altı sera naylonu gibi ürünlerin yetiştirilmesini teşvik edecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu projelerin çiftçilerimize sağlayacağı katkıları önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

Kütahya’da faaliyet gösteren S.S. Kütahya Yaş Sebze ve Meyve Üreticiler Birliği ve Pazarlama Kooperatifi, 2023 yılı mali kurul toplantısını Kütahya Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sosyo Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya birçok üretici ve kooperatif üyesi katılım gösterdi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanı İsmail Çınar, 2023 yılı faaliyetleri ve mali durumuyla ilgili detaylı bilgiler verdi.
Başkan Çınar, geçen yıl boyunca yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Kooperatifin üyeleri için sağladığı faydaları vurgulayan Başkan Çınar, Özellikle, 2024 yılı için planlanan projeleri ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından desteklenen yüzde 50 hibeli projelerin süreçlerini anlattı.
2024 YILI PROJELERİ TANITILDI
Projelerin içeriğine dair de bilgi veren Başkan Çınar, “Gelecek dönemde ahududu fidanı, yediveren çilek, domates, biber fidesi, örtü altı sera naylonu gibi ürünlerin yetiştirilmesini teşvik edecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu projelerin çiftçilerimize sağlayacağı katkıları önemsiyor ve destekliyoruz” şeklinde konuştu.
BÜTÇE VE FAALİYET RAPORLARI AÇIKLANDI
Kooperatif üyeleri ise toplantının ardından, 2023 yılı bütçe ve faaliyet raporlarını değerlendirme fırsatı bulduklarını belirterek, yönetimin şeffaf bir şekilde bilgi paylaşmasından memnuniyet duyduklarını söylediler.
S.S. Kütahya Yaş Sebze ve Meyve Üreticiler Birliği ve Pazarlama Kooperatifinin, ilerleyen dönemlerde de kooperatif üyelerinin ve Kütahya’nın tarımsal potansiyelinin daha da artırılması amacıyla çalışmalarına devam edeceği bildirildi.
ONUR ACUR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir