Kent Lokantası’nda 4 kap yemek 65 lira Kent Kahvesinde çay 3 lira

145

Kütahya’nın ilk Kent Lokantası ve Kent Kahvesi Çamlıbahçe Parkı’nda açılırken lokanta ve kahvedeki fiyatların uygun olması dikkat çekti.

Önceki dönem belediye başkanı Alim Işık’ın, ‘Emekliler Lokali’ olarak planladığı Çamlıbahçe Parkı kapalı alanı Kütahya Belediyesi tarafından Kent Lokantası ve Kent Kahvesi olarak düzenlendi.

Kent Lokantası ve Kent Kahvesi için düzenlenen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, seçimlerden önce söz verdikleri projelerden olan Kent Lokantasını hizmete sunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çamlıbahçe Parkı’nın önceki dönem belediye başkanı Alim Işık döneminde yapılarak açıldığını hatırlatan ve Kütahya’ya katkı sunan tüm önceki dönem belediye başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kahveci, konuşmasını şöyle sürdürdü: Siz değerli vatandaşlarımızla bu anlamlı günü paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Çamlıbahçe Parkımız yalnızca doğal güzelliklerle değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel hayatımıza katkıda bulunacak projeleriyle de öne çıkacak bundan sonra. Bugün açılışını yapacağımız Kent Kahvemiz ve Kent Lokantamız bu anlayışın en güzel örneklerinden birer tanesi. Projelerimizi ekonomik koşulların zorlayıcı olabildiği bu dönemde hemşerilerimizin sosyalleşme ve dinlenme ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecekleri bir şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz. Kent kahvemizin samimi ortamında hemşehrilerimiz kahvesini yudumlarken, çayını içerken hoş sohbetler edebilecek inşallah yakın bir zamanda şu görmüş olduğunuz bankların üstünde de gölgelikler olacak. Burada her saatinde oturabileceksiniz. Ve günlük hayatın koşuşturmasından uzaklaşarak buralarda dinlenme ihtiyacınızı da gidereceksiniz.

Vatandaşların uygun fiyatlarla hizmet alabilmeleri için çalışacaklarını da kaydeden Kahveci, şöyle devam etti: “Kent lokantamızda her yaşta hemşehrimizin uygun fiyatlarla doyurucu ve kendi damak zevkine hitap edecek yemekler yiyebilmesi için özenle hazırlamış menülerimizi siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine. Burada dört kap yemek bir rol ekmek dediğimiz yuvarlak ekmek, bir tane de su ikram edilecek ve fiyatı 65 lira. Kent Kahvemizde de çayımız 3 lira kahve 12 liradan halkımıza sunulacak.”

Kahveci, daha önce ücretsiz olan park alanındaki tuvaletlerin de daha temiz ve iyi hizmet verebilmesi adına 3 liradan vatandaşların hizmetine sunulduğunu, alınacak ücretten kar amacı gütmediklerini, gelirin görevlinin giderleri için kullanılacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Kent Lokantası ve Kent Kahvesinin açılışı dualarla yapıldı.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar açılışın ardından lokantada yemek yedi. 




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir