Diş Hekimliğinden Fakültesinde coşkulu mezuniyet

100

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, fakülte önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, KSBÜ ve Diş Hekimliği Fakültesi hakkında bilgiler verdi.

Fakülteden artık mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Rektör Tekin, şunları kaydetti: “Yaratılmış en güzel varlık olan insana hizmet edeceksiniz. O yüzden bu mesleği seçtiğiniz için tebrik ederim. Bugün siz değerli öğrencilerimiz birer mezun olarak sağlık ailesine katılmaya hazırsınız. Hekimlik ağrı kesme sanatıdır. Meslek hayatınız boyunca karışınızdaki insana büyük değer gösterin. Hastalarımızla iyi iletişim sağlayın. Konuşan hekim iyi hekimdir. Tüm yaşantınızda empati yapın. Yolunuz açık olsun. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezgin Zeren de, “Öğrencilerimiz sağlık ailesine katılıyorlar. Sağlıkçıların gerek pandemi gerek diğer büyük afetler dolayısıyla öneminin daha da arttığı gözlemlenmiştir. Tüm öğrencilerimizi emeklerinden dolayı tebrik eder ve öğrencilere de büyük emek gösteren aileleri ve hocalarına teşekkür ederim.” diye konuştu.

Mezuniyet programına Rektör Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezgin Zeren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Emel Koçak, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, Genel Sekreter Kutlu Önal, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesini başarıyla bitiren öğrencilere başarı plaketleri takdim edildi.

Program, hekimlik andının okunması, diploma takdimi ve kep atma töreniyle son buldu. HABER MERKEZİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir