Kütahya ile Özbekistan ticari ilişkileri güçlendirilecek

81

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya’nın ekonomik ve ticari ilişkilerini güçlendirmek için Özbekistan’a ziyarette bulunduklarını bildirdi.

Başkan Esin Güral Argat, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Haziran ayı meslek komiteleri toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Meslek Komitesi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Argat, Özbekistan ziyareti hakkında bilgiler verdi.
Özbekistan’ın Taşkent şehrinde gerçekleştirilen ziyaretin, Kütahya’nın ekonomik ve ticari ilişkilerini güçlendirme amacı taşıdığını da belirten Argat, NİGDEP Projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Bu projenin Kütahya’nın ticaret ve sanayi alanındaki gelişimine önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.
KUTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, meslek komitelerinin Yönetim Kuruluna sundukları konularda yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
Üyelerden gelen öneri, görüş ve şikayetlerin değerlendirilmesi sonucunda yapılan çalışmalar sunuldu. Üyelerin katkıları ve talepleri doğrultusunda atılan adımlar paylaşıldı.
Çiniciler Çarşısı’na yapılan ziyaretlerin ve bu ziyaretler sırasında alınan geri bildirimlerin sunumu yapıldı.
Toplantının “İçimizden bir ses” bölümünde 3. Meslek Komitesi Üyesi Alper Altun, “Altun Mimarlık’ın 15. Yılı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası İdare Binası Renovasyonu” konulu sunumunu gerçekleştirdi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir