Belediye Kütahyaspor’da Başkan Altınkaya

469

Olağanüstü genel kurula giden Belediye Kütahyaspor’da oy birliği ile yeniden Başkan Osman Altınkaya seçildi.

Kütahya Belediyesi’nde düzenlenen genel kurulda, bir süre önce kulüp başkanlığına getirilen mevcut Başkan Osman Altınkaya tek liste olarak seçime gitti.
Seçimde oy birliği ile yeniden başkan seçilen Osman Altınkaya, Belediye Kütahyaspor’un Kütahya’nın takımı olduğunu vurguladı.
lig hayalleri için var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini de kaydeden Altınkaya iş dünyasından vatandaşlara ve tüm Kütahyalılara Belediye Kütahyaspor’a sahip çıkmaya davet etti.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda güçlü bir Belediye Kütahyaspor için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, önümüzdeki sezon için takıma, Kütahya Belediyesi olarak 30 milyon lira nakdi destek verileceğini söyledi.
Kahveci, Belediye Kütahyaspor’un yeni Başkanı Altınkaya’ya görevinde başarılar diledi.
Yapılan seçim sonrası yeni Belediye Kütahyaspor’un yeni yönetim listesi şu şekilde: Osman Altınkaya, Ferhat Tak, Serkan Muştuer, Salih Muştuer, Sefa Garipözer, Mustafa Sarıkaya, İhsan Gündüz, İbrahim Öztürk, İbrahim Aydın, Halit Sayman, Uğur Kırdar, Osman Ertan, Sefa Ar, Kerem Sülün, Zübeyir Kocadağ, Eşref Diker, Ahmet Tekdemir, Buğra Çetin, Gökhan Akarsu, Umut Yaşar, Batuhan Sabalı, Ömer Kaçan, Yavuz Kabadayı, Ali Yıldız, Sefa Özdemir, Hidayet Ören, Erol Arlı, Mehmet Yazıcı, Emin Acar, Mehmet Türker.
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER : Mehmet Aferin, Hasan Hüseyin Akar, Sedat Ceylan, Murat Akar, Adem Atılgan
DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER : Ali Korkmaz, Rıza Vançin, Yılmaz Yaman
DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER : Ekrem Tokçay, Hüseyin Daşkın, Hamit Tetik.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir